Kerstkrans wit HF - KS 45

€ 59.95

 

Vanwege de situatie in de gehele wereld, is het mogelijk dat bepaalde producten niet meer aanwezig zijn of niet in voorraad staan

Wij zullen dan een aanpassing maken met vergelijkbare materialen.

Wij proberen natuurlijk zoveel mogelijk aan de wensen van onze klanten te voldoen.

 

De kerstkrans is opgemaakt in witte kleuren. Het is mogelijk om deze krans ook in een rode uitvoering te bestellen. Graag even vermelden bij de opmerkingen.

 

Er kan een lichte afwijking in de krans zitten door het gebruik van bepaalde artikelen (kerstperiode), doordat wij met vers producten en dagprijs werken. Wij streven ernaar u een zo groot mogelijk boeket te leveren voor het besteedbare bedrag.

 

HMFbloemen behandeld u opdracht(-en) voor uw bloemenarrangement(-en) met de grootste zorgvuldigheid. Wilt u een persoonlijk advies? Wij staan u graag te woord.   

 

WIJ WILLEN U EROP ATTENDEREN:

 

Dat de getoonde foto's een indicatie geven van het product, maar wanneer er een grote vraag in een product is bestaat de mogelijkheid dat er hiervoor een vergelijkbaar product gebruikt zal worden.

Hierdoor kan het kerstarrangement iets afwijken van de foto. Wij streven er altijd naar om in dezelfde stijl uw bestelling uit te leveren, maar dit is in sommige gevallen niet altijd mogelijk ook gezien de coronavirus. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

 

HMFbloemen biedt van ongeveer 1 tot en met 23 december diverse kersbloemen aan: kerstboekettenkerststukken, kerstkransen en feestarrangementen, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor de gewone bloemenarrangementen en -boeketten.

 

HMFbloemen wenst u veel plezier met uw kerstarrangement / kerstbloemen fijne feestdagen toe.

Kies uw formaat:

Klein model
Normaal model ( € 79.95)
Groot model ( € 99.95)

Kies uw bezorgdatum*:

Naam ontvanger*:

Bezorgadres*:

Postcode:

Woonplaats*:

Evt opmerkingen:

Tekst op (wens)kaartje of lint mbt (rouwboeket):

 
 

Contact

HMF bloemen & planten
Ondernemingsweg 15
1422 DZ Uithoorn

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
Tel.0252-767276 of 06-52520607
(uitgezonderd op zon- en feestdagen)

K.v.K. Amsterdam 33060080
Btw nr: NL0522.18.077.B.01
Rabobank Iban:
NL96RABO0378559354


Copyright © 2023 HMF Bloemen