Verjaardag

 

Bloemen bestellen - Verjaardag 

 

Verjaardagsboeket bestellen:

Bloemen zijn een cadeau dat altijd in de smaak valt! Een verjaardag wordt alleen maar mooier met een fleurig en feestelijk boeket van HMF bloemen. Kies daarom een verjaardagsboeket uit en maak vandaag nog iemand blij! Verjaardagsbloemen sturen doe je bij de online bloemist HMFbloemen. Bij verjaardagen horen bloemen, voor de ultieme feestelijke sfeer en een grote verrassing voor de jarige. Voor een verjaardag hebben we vele soorten bloemen en boeketten gepresenteerd. Niet alleen rode rozen of gemengde boeketten, maar ook gekleurde gerbera's of lelies zijn prachtige cadeaus voor een jarige.

Verjaardagsbloemen sturen is eenvoudig en maakt de dag helemaal af voor de jarige, een fleurige verrassing gewoon thuisbezorgd! Makkelijk en snel online bestellen via onze webshop.

 

Zo hebben we bijvoorbeeld dit zomerse boeket bloemen:

 

Boeket Paars/Lila ( HF 113 )

 

vanaf € 20,00

 

 

Voor een verjaardag willen mensen een cadeau geven dat de ontvanger mooi vindt. Afhankelijk van diens smaak kies je een geschikt geschenk, afhankelijk van hobbies of interesses. Dit is geen gemakkelijke opgave! Vooral als je iemand niet goed kent, maar zelfs bij naaste kennissen hoeft het niet eenvoudig te zijn om een geschikt geschenk te vinden.

Heb je een uitnodiging voor een feestje ontvangen? En wil je de jarige verrassen met een prachtcadeau dat persoonlijk aan de deur wordt overhandigd? Laat een pracht van een verjaardagsboeket leveren! Onze bloemenspecialisten zorgen ervoor dat de jarige een vers boeket met prachtige bloemen ontvangt. De bloemenspecialist werken altijd met veiling verse bloemen, vaak nog dezelfde dag direct vers van de veiling. Handgebonden boeketten, persoonlijk geleverd!

 

 

 

HMF bloemen en planten behandeld u opdracht(-en) voor uw bloemenarrangement(-en) met de grootste zorgvuldigheid. Wilt u een persoonlijk advies? Wij staan u graag te woord, ons telefoonnummer 06-30752793

 

   

 

Contact

HMF bloemen & planten
Ondernemingsweg 15
1422 DZ Uithoorn

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
Tel.0252-767276 of 06-52520607
(uitgezonderd op zon- en feestdagen)

K.v.K. Amsterdam 33060080
Btw nr: NL051182438B98
Rabobank Iban:
NL96RABO0378559354


Copyright © 2024 HMF Bloemen