Kerst - Oud en Nieuw

 

Kerststukken bezorgen

Bij HMF bloemen kunt u snel en eenvoudig uw kerststuk of kerststukken laten bezorgen. Als u een kerststuk voor uzelf bestelt bezorgen wij het kerststuk op de gewenste datum bij u thuis. HMF bloemen kan ook kerststukken bezorgen op andere adressen in Nederland. Daarom is een kerststuk ook een leuk cadeau voor iemand anders tijdens de feestdagen. Bij HMF bloemen kunnen we ook gemakkelijk op meerdere adressen kerststukken bezorgen. 

Handgemaakte kerstboeketten

De kerstboeketten uit het assortiment van HMF bloemen worden op traditionele manier met de hand gemaakt. De kleuren donkerrood, donkergroen, wit, zilver en goud staan centraal in onze handgemaakte kerstboeketten. Deze warme tinten geven een gemoedelijke kerst sfeer bij u thuis. U kunt ook de luxe en royale kerstboeketten bestellen, of gaat u liever voor een sierlijk eenvoudig kerstboeket. Voor welk boeket u ook kiest, alle kerststukken worden met evenveel aandacht voor u gemaakt. 

Met oog voor details

De kerstballen, dennenappels en kaarsen geven de kerststukken een extra royale en feestelijke uitstraling. Wanneer u op een kerstboeket dan wel een kerststuk naar keuze klikt vindt u meer informatie over desbetreffend product. Bijvoorbeeld of het materiaal gedroogd is of vers, het kerststuk steekschuim bevat en hoe snel de levering eventueel kan plaatsvinden. Bij ieder kerstboeket heeft u de mogelijkheid om aan te geven of u een standaard, groot, extra groot of soms zelfs super groot handgemaakt kerstboeket wenst.

Kerststuk online bestellen

Bij HMF bloemen kunt u gemakkelijk uw kerststuk online bestellen. U heeft geen inlogcodes of wachtwoorden nodig. In slechts drie eenvoudige stappen heeft u uw bestelling voltooid. Kies het kerstboeket dat u cadeau wilt geven of zelf wilt ontvangen, vul het bezorgadres in, betaal op de door u gewenste wijze en rond uw bestelling af. En de kerst kan beginnen.

 

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop of geschenk.

 

 

 

Bloemen voor oud en nieuw

Op de laatste dag van het jaar kunt u nog snel even een mooi boeket dan wel een bloemstuk later bezorgen. Een leuk idee is misschien wanneer u oud en nieuw bij mensen gaat vieren om van te voren een mooi boeket bloemen te laten bezorgen. Zo zijn de bloemen al op het adres wanneer u zelf op een later tijdstip op visite gaat om oud en nieuw te vieren.

 

Ook wanneer u niet naar personen gaat om oud en nieuw te vieren is het wellicht een leuke attentie om zo iemand een fijne jaarswisseling te wensen. Wij verzorgen dit allemaal voor onze klanten.

 

 

 

 

HMF bloemen.

Contact

HMF bloemen & planten
Ondernemingsweg 15
1422 DZ Uithoorn

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
Tel.0252-767276 of 06-52520607
(uitgezonderd op zon- en feestdagen)

K.v.K. Amsterdam 33060080
Btw nr: NL0522.18.077.B.01
Rabobank Iban:
NL96RABO0378559354


Copyright © 2024 HMF Bloemen