Valentijnsdag bloemen

 

Valentijnsbloemen op Valentijnsdag

Ieder jaar met Valentijnsdag verrassen we onze (stille) geliefde. Wat is er nou mooier dan als verrassing een groot boeket bloemen laten bezorgen? Anoniem of met uw naam op een kaartje erbij, wat u wilt!
Wilt u eens kijken wat de mogelijkheden zijn voor Valentijsdag, ga dan naar onze valentijnsdagboeketten of Rozenboeketten en kom in de valentijnssfeer.


Bestel valentijnsdag rozen online Bestel valentijnsdagboeketten online:

 

Valentijns bloemen en rozen

Bestel een valentijn boeket voor je grote liefde en laat deze bezorgen op valentijnsdag, ruime keuze valentijns bloemen om te laten bezorgen bij uw geliefde. Naast onze mooie valentijns bloemen hebben wij ook dit jaar weer een aantal valentijnscadeaus voor u samen gesteld. 

Bloemen bestellen voor Valentijnsdag

Bestel zonder inschrijven of wachtwoorden, en een duidelijk bestelsysteem op een pagina. Verstuur jouw Valentijns bloemen anoniem of voeg een kaartje toe.

Hoe Valentijnsdag uiteindelijk ook is ontstaan. 14 februari is in de loop der jaren omgedoopt tot de dag van de liefde en voor geliefden. Daarom nodigt de dag uit tot het betuigen van liefde en waarmee doet men dat beter dan met bloemen? Wat is de lievelingsbloem van uw geliefde? De romantisch bloem der liefde: de roos? Of de schattige gerbera? Of de bloem met zachte blaadjes: eustoma. Of de gaat u voor de stijlvolle valentijnsdag boeketten? Altijd goed: rode en roze bloemen door elkaar gemengd. In de online bloemenwinkel van hmfbloemen hebt u volop keuze!

 

Cadeau's voor Valentijnsdag

Speciaal voor Valentijnsdag hebben wij een uitgebreid aanbod valentijnsboeketten en valentijnsgeschenken samengesteld zodat je je (stille) geliefde kunt verrassen met de mooiste valentijn bloem, valentijn roos of een valentijn boeket.

Valentijnsdag boeketten , Valentijnsdag bloemen bezorgen, Valentijnsdag rozen, Valentijnsdag cadeau, Valentijnsdag boeket bestellen, Valentine's day flowers , Bloemen valentijnsdag, Valentijnsboeket laten bezorgen.


Hogere prijzen rondom Valentijn

HMFbloemen is afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking in deze periode stijgt de inkoopsprijs van rozen en andere bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom de Valentijn periode iets hoger in prijs dan dat u normaal van ons gewend bent. Dit zal ook het geval zijn bij onze andere lokale bloemisten.

 

Een fijne valentijnsdag toegewenst.


HMF bloemen en planten.

 

Contact

HMF bloemen & planten
Ondernemingsweg 15
1422 DZ Uithoorn

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
Tel.0252-767276 of 06-52520607
(uitgezonderd op zon- en feestdagen)

K.v.K. Amsterdam 33060080
Btw nr: NL0522.18.077.B.01
Rabobank Iban:
NL96RABO0378559354


Copyright © 2024 HMF Bloemen