Home hmf bloemen

 

HMF bloemen en planten

 

De bloemenspecialist al ruim 40 jaar lang.

 

Hmfbloemen is in de bloemenbranche al ruim 40 jaar een gerenommeerd bedrijf. Dagelijks verzorgen wij alles wat op bloemengebied denkbaar is. Of u nu voor een verjaardag, welkom thuis dan wel een rouwboeket nodig heeft hmfbloemen verzorgt het allemaal voor u.

 

Met eigen vestigingen door Noord en Zuid holland kunt u ook dagelijks live ons aanbod in één van de bloemenwinkels bekijken.

Heeft u door tijdgebrek geen tijd om naar ons toe te komen, dan kunt u altijd nog makkelijk gebruik maken van onze online service. (Bloemen kopen via het internet) Via onze webwinkels kunt u altijd en waar dan ook in de wereld bloemen bestellen en laten bezorgen in heel Nederland.

 

Gewoon een bloemetje sturen:

Van maandag t/m zaterdag zijn wij voor onze klanten de mooiste creaties aan het verzorgen. Deze kunnen zowel in de huiskamer als op de werkplek komen te staan. Maar ook creaties voor buiten maken wij graag voor u. Het versturen van een bloemetje gaat makkelijk en snel via onze website.

Wilt u iemand blij maken of in het zonnetje zetten met een bloemetje, of wilt u speciaal voor een bepaalde gelegenheid iemand een bloemstuk of een rozenboeket sturen, neemt u dan eens een kijkje op onze website. Een boeket kopen op internet is heel eenvoudig en makkelijk.

Een bloemetje voor een verjaardag of als bedankje het behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Wij versturen bloemen in heel Nederland. Op onze website staat een ruime keuze aan allerlei boeketten, dan wel bloemen die u online kunt bestellen. De specialist zorgt er dan voor dat de bloemen op de juiste locatie worden afgeleverd.

 

Vóór 12 uur besteld, is dezelfde dag nog geleverd.

Bezorgingen doen wij door heel Nederland. En indien het voor ons niet meer haalbaar is, zullen wij een vakkundige lokale Euroflorist collega inzetten om de bestelling voor u uit te voeren.

Uw opdracht is dus bij ons in de juiste handen. 

Wij bezorgen bloemen, boeketten en andere bloemwerken door heel Nederland:

 

Boeket Nieuw Vennep bestellen , Boeket Nieuwerkerk a/d IJssel bezorgen, Boeket Heiloo -

Bloemen Nieuwerkerk aan den IJssel

Bloemist Heiloo, Bloemen bezorgen Heiloo, Bloemist Nieuwerkerk aan den IJssel,

Boeket Nieuwerkerk aan den IJssel

Bloemist Uithoorn, Bloemist Hoofddorp, Bloemenwinkel Uithoorn, Bloemen bestellen, Bloemen kopen. Bloemen versturen

Bloemen Amstelveen - Bloemist Amstelveen - Boeket Amstelveen - Bloemen Heiloo - Bloemen Amsterdam - Bloemen Uithoorn - Bloemen Aalsmeer - Bloemenzaak Uithoorn

 

We verzorgen het allemaal voor u. Zo hebben we tulpenboeketten, zonnebloemboeketten en natuurlijke mooie veldachtige boeketten met schitterende zomerbloemen.

Maar ook uitvaartbloemen verzorgen wij voor u door heel Nederland. U kunt bijvoorbeeld een handgebonden rouwboeket, dan wel een schitterend rouwstuk met rozen laten leveren. Dit kan bij een uitvaartcentrum als bij een crematorium. Is er een thuis opbaring dan kunnen we het ook gewoon op een huisadres leveren. Waarna de bloemen later meegenomen worden naar een kerk of begraafplaats.

 

 

 

 

© HMF-bloemen  is onderdeel van HMF groep.

bloemen bestellen

Türkiye'den sipariş çiçek

Order flowers from America - USA


 


Contact

HMF bloemen & planten
Ondernemingsweg 15
1422 DZ Uithoorn

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
Tel.0252-767276 of 06-52520607
(uitgezonderd op zon- en feestdagen)

K.v.K. Amsterdam 33060080
Btw nr: NL0522.18.077.B.01
Rabobank Iban:
NL96RABO0378559354


Copyright © 2024 HMF Bloemen