Rouwboeket

 

Rouwboeket:

 

Pijnlijke momenten van afscheid nemen zijn onoverkomerlijk en horen ook bij het leven. Wij van hmfbloemen verzorgen ook voor deze gelegenheid boeketten en uitvaartbloemen.

We praten hier dan over rouwboeketten of rouwstukken. Deze bloemen worden gebruikt wanneer men afscheid neemt van een dierbare die is overleden. Het afleveren kan op vele locatie's. Het meest voorkomende is dat de bloemen, boeketten bij een rouw/uitvaartcentrum afgeleverd worden. Ook komt het voor dat er een kerkdienst gehouden wordt, waar dan de rouwboekketten gebracht worden. En in sommige gevallen is de overledene thuis opgebaard en wordt de kist op dit (prive) adres omringt met allerlei mooie rouwboeketten en rouwbloemstukken.

 

Ook kunt u de familie of directe nabestaande een sympathieboeket sturen. Deze bloemen bieden steun en geven een teken van medeleven in deze moeilijke tijd. Sympathie boeketten worden dus net als een gewoon boeket gemaakt voor huiselijk gebruik. Alleen houden wij er rekening mee dat het hier gaat over een sterfgeval. Dit zorgt ervoor dat wij het boeket vast sober en wit van kleur houden. Natuurlijk kunt u hier altijd van afwijken als dit gewenst is.

 

Het is voor ons van belang dat wij de juiste informatie weten en zo ook de tijden. Geeft u daarom zoveel mogelijk informatie op de de bestel formulieren. Wij kunnen dan alles perfect voor u verzorgen.

Heeft u iets met spoed nodig, gelieve dan eerst contact op te nemen. Wellicht is de beschikbare tijd of bezorgauto's niet direct meer inzetbaar.

Bekijk onze rouwboeketten online.

Contact

HMF bloemen & planten
Ondernemingsweg 15
1422 DZ Uithoorn

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
Tel.0252-767276 of 06-52520607
(uitgezonderd op zon- en feestdagen)

K.v.K. Amsterdam 33060080
Btw nr: NL0522.18.077.B.01
Rabobank Iban:
NL96RABO0378559354


Copyright © 2023 HMF Bloemen