Kerststukken bestellen

 

Kerststukken bezorgen

Bij HMFbloemen.nl kunnen we snel en eenvoudig uw kerststukken bezorgen. Als u een kerststuk voor uzelf bestelt bezorgen wij het kerststuk op de gewenste datum bij u thuis. Het is natuurlijk ook mogelijk dat wij kerststukken leveren op uw werkplek.HMFbloemen.nl levert kerststukken in heel Nederland. Daarom is een kerststuk ook een leuk cadeau voor iemand anders tijdens de feestdagen. Of u nu 1 of meerder kerststukken wilt laten bezorgen, wij verzorgen het allemaal voor u. Bekijk ons aanbod van mooie kerststukjes die wij wederom geselecteerd hebben voor onze catalogus. 

Handgemaakte kerstboeketten

Kerstboeketten van HMFbloemen.nl worden op traditionele manier en met de hand gemaakt. De kleuren donkerrood, donkergroen, wit, zilver en brons/goud staan centraal in onze handgemaakte kerstboeketten. Deze warme tinten geven een gemoedelijke sfeer bij u thuis met deze feestdagen. U kunt luxe en royale kerststukken bestellen, maar een sierlijk eenvoudig kerstboeket behoort ook tot de mogelijkheden. Voor welk boeket u ook kiest, alle kerststukken worden met evenveel aandacht voor u gemaakt. 

Met oog voor details

De kerstballen, dennenappels en kaarsen geven de kerststukken een extra royale en feestelijke uitstraling. Wanneer u op een kerstboeket naar keuze klikt vindt u meer informatie over desbetreffend kerststuk. Bijvoorbeeld of het materiaal gedroogd is of vers, of het kerststuk steekschuim bevat of niet en hoe snel de levering kan plaatsvinden. Bij ieder boeket heeft u de mogelijkheid om aan te geven of u een standaard, groot, extra groot of soms zelfs super groot handgemaakt kerstboeket wenst.

Kerststuk online bestellen

Bestellen bij HMFbloemen.nl gaat gemakkelijk en snel. In slechts een paar eenvoudige stappen heeft u uw bestelling voltooid. Inlogcodes zijn niet nodig bij het bestellen. Simpel en snel. Kies het kerstboeket dat u cadeau wilt geven of zelf wilt ontvangen, vul het bezorgadres in, betaal op de door u gewenste wijze en rond uw bestelling af. 

 

Bloemen met kerst bestellen

Kerstbloemen bestellen voor uw werknemers, vrienden of familie? Verras ze met mooie bloemen, verwerkt in een kerststuk of kersboeket! Bestel uw bloemen voor Kerst zodat uw vrienden, familie of werknemers tijdens de Kerstdagen heerlijk van de bloemen kunnen genieten.

 

Wij wensen iedereen alvast hele fijne feestdagen toe.

Contact

HMF bloemen & planten
Ondernemingsweg 15
1422 DZ Uithoorn

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
Tel.0252-767276 of 06-52520607
(uitgezonderd op zon- en feestdagen)

K.v.K. Amsterdam 33060080
Btw nr: NL051182438B98
Rabobank Iban:
NL96RABO0378559354


Copyright © 2024 HMF Bloemen