Kerstkrans Nieuwerkerk ad ijssel

 

Heeft u een mooie kerstkrans nodig in Nieuwerkerk ad ijssel. Wij verzorgen het allemaal voor u. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een echt kerst boeket opgemaakt met heerlijk kerstgroen.

Maak u keuze en bekijk live ons aanbod. Een mooi kerststuk - Een mooi kerstboeket Een mooie kerstkrans Wij leveren alles op het gebied van bloemen en planten in Nieuwerkerk ad ijssel. Ook voor bedrijven leveren wij bloemwerk op maat. Wij zijn u bloemenspecialist voor Nieuwerkerk ad ijssel en omstreken.

Tijdens de corona is er veel veranderd. Producten die vroeger vanzelfsprekend waren, zijn nu soms moeilijk te krijgen. We vragen daarom ook u begrip hiervoor en indien nodig zullen wij een aanpassung maken om het product toch te kunnen afleveren voor u. 

U bent niet altijd in de gelegenheid om tijdens de feestdagen uw familie en/of vrienden op te zoeken. Iets passends laten bezorgen voor kerst dat kan altijd! Laat een kerststuk maken en door HMFbloemen bezorgen in Nieuwerkerk ad ijssel en omgeving. 
Wij maken Kerstarrangementen met bloemen van de hoogste kwaliteit en versheid. Ook met Kerst proberen we iedereen weer van de mooiste kerststukken of kerstboeketten te voorzien.

Een kerstkrans bestellen, maar eerst vragen stellen?
Wilt u een mooi kerststuk of kerstkrans bestellen en door ons laten bezorgen in Nieuwerkerk ad ijssel, maar u heeft eerst nog een aantal vragen? Bel dan gerust met: 0252-767276 of mail naar: info@hmfbloemen.nl.

 

Kerstkrans Nieuw Vennep bestellen?

Kerstkrans Uithoorn bestellen?

 

kerstkransen op maat gemaakt voor de kerst

 

Fijne feestdagen gewenst.

Contact

HMF bloemen & planten
Ondernemingsweg 15
1422 DZ Uithoorn

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
Tel.0252-767276 of 06-52520607
(uitgezonderd op zon- en feestdagen)

K.v.K. Amsterdam 33060080
Btw nr: NL0522.18.077.B.01
Rabobank Iban:
NL96RABO0378559354


Copyright © 2022 HMF Bloemen