Valentijnsdag rozen bezorgen Rotterdam

 

Valentijnsboeket rozen bezorgen in Rotterdam? HMFBLOEMEN is uw Euroflorist bloemist Rotterdam om een mooi boeket voor Valentijnsdag met rozen te laten bezorgen in Rotterdam.

 

Valentijnsboeket laten bezorgen?

Wilt u een mooi Valentijnsboeket laten bezorgen in Rotterdam? Bekijk dan ons ruime aanbod van Valentijnsboeketten, rozen voor Valentijnsdag en Valentijnarrangementen. Valentijnsdag valt op dinsdag 14 februari . Via onze website garanderen wij de levering op dinsdag 14 Februari van uw Valentijnsboeket rozen in Rotterdam. Ons aanbod voor Valentijn is groot en kunt u geen keuze maken dan kun u ook kiezen voor een ander mooi boeket bloemen.

Wij zijn als online bloemist scherper met onze prijs met rode rozen dan andere grote online (bloemen) web winkels zoals: Greetz, Topbloemen, Fleurop, supermarkt Deen, Hallmark etc...

 

BEKIJK HET VOLLEDIGE AANBOD VALENTIJNSBOEKETTEN EN ROZEN VOOR VALENTIJNSDAG.

 

 

Valentijnsboeket voor Valentijnsdag anoniem laten bezorgen in Rotterdam?

Wij bieden u de mogelijkheid om uw bestelling voor Valentijnsdag anoniem te laten bezorgen in Rotterdam. De ontvanger zal niet kunnen zien wie het Valentijnsboeket, rode rozen of Valentijnsgeschenk voor Valentijnsdag heeft laten bezorgen in Rotterdam. Natuurlijk kunt u een persoonlijk kaartje toevoegen met daarop uw boodschap. Wilt u anoniem blijven dan vult u niets in bij het kaartgedeelte zodat uw Valentijnsboeket anoniem bezorgd dient te worden in Rotterdam. De rest zullen wij dan voor u regelen. De ontvanger komt zeker niet te weten van wie het valentijnsboeket of rozen komt.

LET OP: Voor bezorging op Valentijnsdag in Rotterdam dient uw besteling uiterlijk bij ons binnen zijn op 12 februari voor 22.00 uur.

 

Verzorgingstips voor het Valentijnsboeket en rozen

Indien u bij ons een Valentijnsboeket of rozen besteld voor Rotterdam levering op Valentijnsdag (14 februari) in Rotterdam, dan wordt deze door ons bedrijf persoonlijk geleverd. De ontvanger dient het boeket of rozen bij thuiskomst goed te behandelen. Een vaas vullen met lauw/warm water en de snijbloemenvoeding toevoegen. De stelen goed schuin aan te snijden en Valentijnsbloemen of rozen in de vaas zetten. Zo geniet de ontvanger/ster nog langer van het Valentijnsboeket

 

Vragen over het bestellen of bezorgen van een Valentijnsboeket in Rotterdam?

 

Mocht u nog vragen en/op opmerkingen hebben over het bestellen en/of bezorgen van Valentijnsboeketten of rode rozen via onze online bloemenwinkel in Rotterdam- Nieuwerkerk ad IJssel, neemt u dan gerust contact met ons op. Tel. 0252-767276.  Wij beantwoorden graag al uw vragen.

 

Valentijnsdag , verras jouw Valentijn in Rotterdam met een mooi Valentijnsboeket, Bloemen, Rozen of Valentijnscadeau!!

 

HMFBLOEMEN verzorgt het allemaal voor u. Ook op kantoor in Rotterdam en Capelle ad IJssel.

 

 

Contact

HMF bloemen & planten
Ondernemingsweg 15
1422 DZ Uithoorn

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
Tel.0252-767276 of 06-52520607
(uitgezonderd op zon- en feestdagen)

K.v.K. Amsterdam 33060080
Btw nr: NL0522.18.077.B.01
Rabobank Iban:
NL96RABO0378559354


Copyright © 2022 HMF Bloemen