Kerststuk Rotterdam

 

Kerststuk Rotterdam bestellen

 

Wilt u een mooi kerststuk laten bezorgen in Rotterdam? Wij verzorgen dit voor u.

Dagelijks verzorgen wij kerststukjes, kerstplanten, kerstboeketten en andere bloemen en planten arrangementen in Nederland.

Onze specialisten besteden hun uiterste zorg aan u bestelling zodat deze op tijd en op de juiste plaats in Rotterdam wordt afgegeven. En kan geproduceerd worden in één van onze lokale bloemenwinkels in Rotterdam.

Wilt u liever een kerstboeketje in Rotterdam laten bezorgen dan regelen we dit natuurlijk ook voor u.

Wij leveren ook in Amsterdam, Zevenhuizen, Gouda, Moordrecht, Capelle ad ijsselAmstelveenBadhoevedorp en vele andere plaatsen in noord holland.

Bekijk ons aanbod online. 

 Kerststuk bestellen  -  Kerstboeket bestellen

                               Kerststuk bezorgen Rotterdam

HMFbloemen en kerst planten

HMFbloemen biedt van ongeveer 4 tot en met 23 december diverse kerstbloemen aan: kerstboeketten, kerststukken en kerstarrangementen. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor de gewone bloemenarrangementen of boeketten.

Elk jaar is HMFbloemen druk bezig met het produceren van haar kerst producten. HMFbloemen wil graag vernieuwend blijven in deze markt en werkt daarom bijna het gehele jaar door om tot nieuwe creaties te komen. Dit verschilt van leuke kerstarrangementen tot mooie boeketarrangementen met een kerstsfeertje. 


Kerstboeket op maat

Wilt u een speciaal kerstboeket op maat laten maken? Geef uw wensen door aan onze collega’s van de bloemenklantenservie. (06-52520607  bereikbaar van ma. t/m vr. van 9.00 – 18.00 uur en op za. van 9.00 – 17.00 uur).

Wie verrast u met een prachtig kerstboeket? Een kerstboeket kan bijvoorbeeld in luxe zilver of in sfeervolle rode tinten. Met glitters of zonder glitters, met kerstdecoratie of zonder. Een kerstboeket bestellen Rotterdam kan in diverse varianten. Bekijk het volledige assortiment kerstboeketten om uw kerstboeket te bestellen. 

Contact

HMF bloemen & planten
Ondernemingsweg 15
1422 DZ Uithoorn

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
Tel.0252-767276 of 06-52520607
(uitgezonderd op zon- en feestdagen)

K.v.K. Amsterdam 33060080
Btw nr: NL0522.18.077.B.01
Rabobank Iban:
NL96RABO0378559354


Copyright © 2024 HMF Bloemen